Основите на нашата фирма са положени през 1995 г.

Започвайки с проектиране, строителство, транспортни и консултантски услуги, ние преодоляхме едно преструктуриране, преименуване и промяна на основния предмет на дейност и като че ли намерихме своето истинско място. От 2000 г. насам МАГЕКС·В· предлага на българския строителен пазар широка гама от интелигентни и качествени изделия на водещи еврипейски производители.

Успешната ни дейност в областта на строителните фиксатори и лоялното партньорство с немските ни колеги, извоюваха на МАГЕКС·В· правото да бъде вече две десетилетие официален представител за България на тримата най-големи производители на армировъчни фиксатори в Европа. Покрай тях мрежата ни от партньорства се разрасна из целия континент.

МАГЕКС·В· вярва безусловно в дълготрайните и открити партньорски отношения, благодарение на което продуктовото ни портфолио беше постепенно обогатено в годините с широк набор от високотехнологични продукти с най-високо качество на лидерите в областта на производството им.

Наши клиенти са както най-големите строителни фирми в страната, така и стотиците малки, за които качеството е приоритет.

Нашите изделия са вградени в стотици големи и по-малки строителни обекти: МЕТРОПОЛИТЕН – София, магазините BILLA, METRO, хотели, бизнесцентрове, жилищни сгради, разширение на Пристанище Бургас, новото Посолство на САЩ, Пречиствателна станция за отпадни води – София, пречиствателни станции в страната, мостове, подпорни стени, всички новоизградени магистрали в страната и др.