МАГЕКС·В· предлага на българския строителен пазар богат набор от високотехнологични продукти на лидерите в областта на производството им в Европа.

Повече от две десетилетия МАГЕКС·В· доказва, че не е „типичният търговец“ целящ печалба на всяка цена. Основен принцип, върху който градим реномето си е да поставяме интереса на клиента на първо място и да градим работна среда, в която качеството на строителството е приоритет. Наша грижа е да предоставим подробна информация, да предложим цял набор от решения на клиента и така да му вдъхнем увереността сам да избере най-доброто от тях, не стремежът просто да продадем на някого нещо.

МАГЕКС·В· е проводник на работна етика по безкомпромисно качество в обслужването на клиентите, инвестиращ средства и усилия в промяна на средата, в образоване на бъдещото поколение проектанти, строители и снабдители относно предимствата на висококачествените технологии пред бързите печалби. Публикациите, откритите лекции и симпозиуми във водещите университети в страната с участието на западноевропейски специалисти, са малка част от тази борба.

Смело можем да заявим, че благодарение на МАГЕКС·В· в българската строителна индустрия след 2000-та година навлезе масовото използване на специално проектираните пластмасови фиксатори за армировка. Това доведе до възникване и на местна индустрия в опит да се отговори на нарасналото търсене.

Съотношението цена-качество-разнообразие на гамата от армировъчни фиксатори, които МАГЕКС·В· предлага обаче са такива, че те просто не могат да бъдат масово конкурирани. До ден днешен конкурентните местни производители разчитат на МАГЕКС·В· за партньорство и консултации в комплексни проекти с множество изисквания, а и най-капризните ни клиенти си тръгват с работещи решения.

За изпълнение на своите задачи екипът на МАГЕКС·В· разчита на знанията и опита на ядрото от рутинирани инженери, проектанти и строители, на устрема на комуникационните си експерти, преводачи и юристи, на експертизата на компютърните си специалисти, на дигитализация на процесите по обслужване, която да ни постави максимално близо до нуждите на клиентите и на всеотдайността и уменията на „лицето на фирмата“- хората от екипа, които пряко контактуват с Вас.

Нашите продукти са вградени в най-големите инфраструктурни обекти изградени през последните години. Клиентите ни са почти всички големи строителни фирми и стотици малки, за които думата качество означава нещо.

Ако сте убедени, че в строителството не трябва да се правят компромиси, ако искате конструкцията на Вашия обект да работи, така както е проектирана, ако искате Вашият строеж и отвън да изглежда европейски – обадете ни се, ние сме на Ваше разположение!