Магекс·В· поддържа постоянни наличности от различни видове висококачествени български, немски и италиански строителни консумативистроителни гвоздеи, стоманени винтови пирони, винтови анкери, полиуретанови пяна, дискове за рязане на метал, кофражно масло, кофражни чукове и щанги, свредла за бетон и кофраж и др., произведени съгласно съответните европейски стандарти.

Идеалното решение за пълна окомплектовка на строителния Ви обект с консумативи!

Свредла за бетон

Висококачествени немски свредла/бургии за бетон и кофраж. Специален материал и дизайн на главите гарантиращи прецизност при пробиване, чисти отвори, изключителна издръжливост, възможност за работа на високи обороти и голям интензитет, дълъг експлоатационен живот.

Подходящи и за пробиване и на тухли и камък. Пробиването следва да започва на бавни обороти с постепенното им повишаване с цел предотвратяване на прегряването. Подходящи за патронник на бургия 3/8 от инча, както и професионални машини с размери на патронника 1/2 и 5/8 от инча.

Свредлата за бетон се предлагат в множество размери и следните основни разновидности:

  • с Х-образна геометрия на главата
  • с 4 асиметрични режещи ръба
  • цилиндрични свредла
  • варианти SDS и PLUS
  • комплекти свредла за бетон

Свредла за кофраж

За пълната окомплектовка на Вашия обект, предлагаме и широка гама свредла за кофраж на конкурентни цени, с постоянни наличности и разнообразни размери:

свредла за кофражсвредла за кофраж
10×600 mm10×800 mm
12×600 mm18×800 mm
18×600 mm20×800 mm
20×600 mm

За повече техническа и ценова информация, моля, свържете се с нас.