Дилатационни фуги и еластомерни лагери

МАГЕКС·В· има удоволствието да съобщи на своите клиенти и партньори, че от края на 2023 е изключителен представител за България на още един производител в областта на високотехнологичните изделия за пътища и инфраструктурно строителство – фирма Arfen Construction, Турция. Това партньорство ни позволява да предложим различни ценови нива на този тип продукти, съобразно изискванията и нуждите на пазара.

Официално посещение фирма Arfen
Официално посещение на представители на фирма Arfen Constuction в офиса на МАГЕКС·В·

Основана преди 25 години, Arfen Construction инвестира в производство на различни видове дилатационни фуги за пътища и лагери за мостове и съоръжения. Фирмата е доставчик на инфраструктурни обекти в 75 държави на всички континенти.

Опитът, техническата експертиза и търговският устрем на МАГЕКС·В· намериха своя естествен партньор в лицето на професионализма и производствения капацитет на фирма Arfen Construction, за да можем заедно да предложим на българските строители максимално добро съотношение между изработка, отговаряща на европейските нормативи, безкомпромисна придружаваща документация, надеждност на доставките и максимално изгодна цена.

През месец февруари 2024 реализирахме и първата доставка на железопътни мостови фуги по проект „Реконструкция на ЖП линия „София – Пловдив“, участък „Костенец – Септември““, част от големия проект „Модернизация на железопътната линия София – Пловдив“ , с инвеститор НК „Железопътна инфраструктура“ и финансиране от ЕС по „Механизма за свързване на Европа“.

Железопътни фуги за мостове Arfen
Железопътни фуги за мостове Arfen

След посещение на новата офис база на МАГЕКС·В· в България, управляващият директор на Arfen Construction, инж. Мехмет Кара, и главният координатор за България, инж. Фазил Рахим, заедно с управленският екип на фирма МАГЕКС·В· осъществиха поредица срещи на високо ниво с представителите на най-големите строителни компании в страната за обсъждане на възможностите за сътрудничество и запознаване с пълната гама технически изделия.

Бъдещето на Вашия инфраструктурен проект е в добри ръце! Не се колебайте да се доверите на професионализма ни!