Девет причини да изберете Магекс-В:

1 Най-важната причина

Нашата фирма е представител на 16 европейски фирми, произвеждащи висококачествени технически изделия и консумативи за строителството. Всички продукти се доставят директно в нашия склад без посредници. Ние Ви гарантираме реалната цена и най-кратък срок на доставка.

2 Специализацията на Магекс·В·

Ние сме специализирани в продажбата на няколко групи продукти, което ни помага да предложим най-добрата цена, компетентна консултация и най-високо качество.

3 Големият опит на Магекс·В·

От края на 1999 специалистите на фирмата консултират клиенти и конкуренти, обучават бъдещи инженери, оценяват проекти и разработват технически решения, в резултат на което в България бяха построени хиляди обекти, в които са вложени нашите изделия.

4 Широк асортимент

Ние предлагаме най-широката гама от фиксатори за армировка на българския пазар. Останалите продуктови групи в нашето портфолио оформят профила ни на фирма предлагаща високоинтелигентни и качествени технически изделия, заедно с които доставяме и множество консумативи за строителството. Макгекс·В· превръща окомплектоването на строителният Ви обект с пълен набор материали в изключително лесна задача.

5 Надеждност на доставяните изделия

Магекс·В· предлага само изделия на реномирани фирми, чиито продукти отговарят изцяло на изискванията на европейските строителни и технически норми и са придружени от съответните сертификати.

6 Постоянни наличности

От всички масово консумирани изделия, като фиксатори за армировка, водоспиращи ленти, строителни инструменти и консумативи и др., винаги поддържаме достатъчни складови наличности. Продуктите, които се произвеждат по индивидуални поръчка, проект и/или размери се доставят в най-кратки срокове в зависимост от количествата и типа им.

7 Благонадеждност на доставчиците на Магекс·В·

Всяка от нашите компании-доставчици е лидер в своя сегмент с многогодишен опит. Производството им е подчинено на европейските технически норми и е под постоянен мониторинг на редица оторизирани надзорни институции.

8 Клиентите на Магекс·В·

Наши клиенти са всички големи строителни фирми в България и хиляди по-малки, с болшинсвото от които си партнираме от много години Във всички знакови обекти изградени през последните 22 години в страната, пряко или чрез нашите дистрибутори, са вложени продуктите на Магекс·В·.

9 Нашият девиз

„Качеството, от което се нуждаете, опитът, на който се доверявате“ е още една причина да ни се доверите.